Fertilitetsbehandling med akupunktur
Fakta om akupunktur

Akupunktur - Et spørgsmål om balance

Akupunktur er en 5000 år gammel kinesisk helbredelsesmetode, der nu er blevet anerkendt i vesten som et alternativ eller supplement til traditionel sygdomsbehandling.

Akupunktur er en blid behandlingsform, hvis virkning udelukkende opleves som en forbedring i helbredstilstanden.

Læs mere om akupunktur

Dårlig sædkvalitet - mulige årsager

Flere og flere mænd har problemer med at blive fædre. Sædkvaliteten hos danske mænd er faldende, hvilket betyder at der fremover vil være flere der får problemer med at få børn. Dårlig sædkvalitet kan skyldes flere faktorer, ubalancer, kemikalier, levevis, medfødte lidelser mm. Hos Marienlund Akupunktur klinik i Århus, har vi opnået gode resultater med akupunktur i behandling af dårlig sædkvalitet.

Der er tre faktorer der iagttages når man ser på mandens sæd:

  • Antal
  • Bevægelighed
  • Størrelse og form

Antal sædceller

Sæden produceres i testiklerne. Man regner en normal sædportion til mellem 20 og 60 milliarder sædceller pr. ml. Sædcellerne er omgivet af sædvædske. Denne skal koagulere hurtigt efter ejakulation. Efter ca. 20 min. bliver den tyndtflydende igen.

Bevægelighed

Ved sædkvalitetsundersøgelse kan man i mikroskop se sædcellernes bevægelighed. Bevægeligheden - eller hastigheden - hvormed cellerne bevæger sig, har betydning for om sædcellen har styrke til at nå op til det æg der skal befrugtes. Der kan tillades op til 25% abnorme sædceller.

Størrelse og form

En sædcelles størrelse og form har betydning for om sædcellen kan trænge ind i kvindens æg og dermed befrugte det.

Behandling af mænd

Mænd behandles én gang om ugen de første fem gange, og derefter hver 14. dag i tre måneder (den tid det tager, at danne nye sædceller). Der laves derefter ny sædkontrol.

© Marienlund Akupunktur Klinik 2010 • Lyd & Video leveret af Grafik og Musik • Hjemmeside leveret af The-Best-Designs.com