Fertilitetsbehandling mod ufrvilling barnløshed
Akupunktur mod barnløshed

Akupunktur mod barnløshed

Metta Bech har gennem flere år formået at hjælpe mange par med akupunktur mod ufrivillig barnløshed. Mettas erfaringer på klinikken understøttes af mange nye undersøgelser. Akupunktur som et led i behandling af ufrivilligt barnløshed har i dag vundet indpas på mange danske fertilitetsklinikker.

Ring 86102868 for mere information.

Læs mere om akupunktur

akupunktur og ufrivillig barnløshed

Akupunktur er et vigtigt og værdifuldt behandlingsmiddel i forsøget på at blive gravid, og et godt supplement til traditionel fertilitetsbehandling. Akupunktur er med til at øge sandsynligheden for graviditet. Flere danske fertilitetsklinikker og hospitaler anbefaler i dag akupunktur i kombination med fertilitetsbehandling. Hos marienlund klinikken er alle behandlingsforløb individuelle, og vi har god succes med fertilitetsbehandling af både mænd og kvinder.

Fertilitetsbehandling

Ufrivillig barnløshed kan skyldes en ubalance i kroppens energi - QI - som løber i medianer i kroppen. Der kan være mange årsager til ubalancen. Det kan f.eks. skyldes stress, forkert ernæring og andre påvirkninger.

Hvordan hjælper akupunktur?

Ved hjælp af akupunktur kan der skabes balance igen, dels ved at tilføre kroppen energi, dels ved at lukke ophobet energi ud, samt flytte den til andre steder i kroppen.

Med akupunktur bliver blodgennemstrømningen til livmoderen øget, hvilket er nødvendigt for at æggene udvilkes og får tilført den nødvendige næring. Med den øgede blodgennemstrømning øges også sandsynligheden for ægløsning, og gør livmoderens slimhinde mere modtagelig for det befrugtede æg.

Akupunktur er et godt supplement til fertilitetsbehandling, og er med til at øge sandsynligheden for graviditet.

Forskning i akupunktur og barnløshed

En undersøgelse fra fertilitetsklinikken Trianglen i København har vist at akupunktur forbedrer kvinders mulighed for at blive gravid. Derfor anbefaler man her, at alle kvinder får akupunktur umiddelbart før og efter ægoplægning.

Desuden er der igangsat et stort nyt forskningsprojekt på rigshospitalet, Skejby Sygehus, Herlev Sygehus, Hvidovre Hospital og Odense Universitetshospital, der skal vise akupunkturs effekt på barnløshed. Den nye undersøgelse involverer 640 kvinder, hvor halvdelen får akupunktur, mens den anden halvdel er kontrolgruppe.

Ufrivillig Barnløshed er et udbredt problem

Ca. 15% af alle kvinder har nedsat frugtbarhed, og har derfor problemer med at blive gravid. Ca. 40% af danske mænd har nedsat sædkvalitet. Akupunktur er i årtier blevet brugt som behandling mod ufrivillig barnløshed i Østen. Nu gennemgår den vestlige verden en stor udvikling indenfor behandling af barnløshed hvor vi drager nytte af Østens værdifulde erfaring. 

© Marienlund Akupunktur Klinik 2010 • Lyd & Video leveret af Grafik og Musik • Hjemmeside leveret af The-Best-Designs.com