zoneterapi i Århus
Fakta om akupunktur

Akupunktur - Et spørgsmål om balance

Akupunktur er en 5000 år gammel kinesisk helbredelsesmetode, der nu er blevet anerkendt i vesten som et alternativ eller supplement til traditionel sygdomsbehandling.

Akupunktur er en blid behandlingsform, hvis virkning udelukkende opleves som en forbedring i helbredstilstanden.

Læs mere om akupunktur

Zoneterapi

Behandlingen med zoneterapi består i at påvirke af føddernes zonepunkter. Ved at trykke på føddernes bestemte zonepunkter, korresponderes der med bestemte kropsområder og organer. Udover en normalisering af organfunktionerne vil kredsløb og kroppens udrensning bedres.

Zoneterapi er specielt velegnet til forebyggelse af diverse sygdomme og lidelser.

Zonepunkter

Zonepunkterne udgør et kort over vores krop. Alle dele af kroppen har sit korresponderende punkt under fødderne. Ved at behandle zonepunkterne under fødderne med trykkombinationer kan man påvirke organerne til at genoprette kroppens balance.

Hvordan reagerer din krop?

Ligesom din krop kan reagere på akupunkturbehandling, kan den ligeledes reagere efter behandling med zoneterapi. Reaktionerne er helt normale, og er tegn på at kroppen arbejder på at genoprette ubalancen.

Typiske reaktioner er velvære, tørst, træthed, øget vandladning, øget tarmfunktion.

© Marienlund Akupunktur Klinik 2010 • Lyd & Video leveret af Grafik og Musik • Hjemmeside leveret af The-Best-Designs.com