Laserbehandling
Fakta om akupunktur

Akupunktur - Et spørgsmål om balance

Akupunktur er en 5000 år gammel kinesisk helbredelsesmetode, der nu er blevet anerkendt i vesten som et alternativ eller supplement til traditionel sygdomsbehandling.

Akupunktur er en blid behandlingsform, hvis virkning udelukkende opleves som en forbedring i helbredstilstanden.

Læs mere om akupunktur

Laserbehandling

Laserbehandlingen anvendes ofte hos børn eller personer med nåleskræk, da man ved laserbehandling ikke kan mærke noget. Laserbehandlingen kan bruges som selvstændig behandlingsform eller sammen med den almindelige akupunktur.

Selve behandlingen foregår ved, at der rettes laserstråler på akupunkturpunkterne. Laserlyset trænger gennem huden og styrker immunforsvaret og blodgennemstrømningen. Laserbehandling får kroppens naturlige helingsprocess til at gå hurtigere. Resultatet er næsten det samme som ved den almindelige nåleakupunktur. En  behandlingsform der er særligt velegnet ved sportskader, hold i ryggen, tennisalbue mm.

Laserbehandling er en vestlig teknik udviklet i 1950erne af den franske læge Paul Nogier. Behandlingsformen har base i den traditionelle akupunktur.

© Marienlund Akupunktur Klinik 2010 • Lyd & Video leveret af Grafik og Musik • Hjemmeside leveret af The-Best-Designs.com